Anotace: Já vím, že je ještě brzo, ale je nejvyšší čas nakoupit rukavice a šály.
Vítr zahnal sníh do polí
a mráz přibil jej k zemi
V navátých závějích pole spí.
Havrani, černí jak svědomí
jsou, a v brázdách hledají,
kdo zapomněli.
Vítr, jako smrt, na zmrzlé kosti hraje.
Tedy Kane, tato se mi líbí ještě více, než Tvé jiné :) Plyne tak samozřejmě .. již jsem si zvykla, že jsi často o krok v roce napřed ... Je to osvěžující.. Být na chvilku vytržena z rytmu :)
15.10.2023 22:14:30 | narra peregrini
Občas se pokusím o volný verš. Není to tak jednoduché, jak to na první pohled
vypadá. Velice mě svádí hledat rým. Tak, snad se to povedlo. Děkuji za komentář. :-))
15.10.2023 23:12:21 | Kan
Kane huš... tohle je úplná podpásovka pro Ccino...
ne že bys to nenapsal zajímavě...povedený je to fakt hodně... ale zimu, zmrzlý kosti, šál a rukavice??? Nespěchej na to tolik. Ještě tě někdo tam nahoře poslechne...a nasněží nám a zamrzne...už zejtra :-):-):-)
Jestli jo... vím, s kým si to mám jít vyřídit:-)*
15.10.2023 12:57:49 | cappuccinogirl
Inspiraci nenaprogramuji, jakmile příjde, musím ji uchopit. A,tak se stalo.Já jsem jenom chtěl pomoct, aby nikdo nezapomněl. Děkuji za komentář. :-))
15.10.2023 17:21:04 | Kan