JE DCEROU HÁDA II
Já to vím postel je zase prázdná
Ty jsi pryč a ano jsou to už léta
Jenže já občas mívám sny blázna
Že jsi pro mě stvořená
Ale tys názor opačnej měla
Chtěla jsi znát ptáků víc než je v lese
Čímž jsi to ovšem zabila zcela
Řekni mi kterej chlap tohle snese
Vdala ses a pak rozvedla záhy
Postel má se ti najednou hodí
Ani já se k tobě netočím zády
Dobře víš tak to v životě chodí
Za pár dní jsi opět sbalila kufry
Babce svý ještě na konto sáhla
To jste vy potvory dole puklý
Krásný a ...
... ale dcery jste Háda
Přečteno 161x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, MatyhoZmaty, Fialový metal, mkinka, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)