Cesta trvala už dlouho
zdálo se mi
K nohám snášely se listy příběhů
Pár jsem jich stihla přečíst
než upadly do zetlení
Dva jsem si schovala na pak
Možná jsem v tu chvíli prostě jen šla s dobou
Chycená v pavučinách lapala jsem kolem sebe
jako by šlo o život
Dobrovolně nesvobodná
...
Síť spadla
...
Lehce se jde
teď
Nikde nic nedře, neskřípe
jen řeka svírá
pravýúhel s mým levým bokem