Hoří kolo osudu
Doufám, že v něm nebudu
Životy jsou ovlivněny
Nezůstanou nezměněny
Chtěl bych mít svůj osud v rukách
Nežít v neustálých mukách
Naděje už umírá
Beznaděj mi hrdlo svírá
Utéct nebo bojovat
Neustále vzdorovat
Nesklonit svou hlavu
Neztratit se v davu
Snadno se to občas říká
Když se tě to vůbec netýká
Tenhle boj je nekonečný
Život ale není věčný