A já přidávám další trilek
trala trala tralala...
a pokud někdo naváže
modro se
rozezpívá... mikinečko moje milá...
a ať se v světě děje cokoli
i díky tvému trala
teď ccino už se o svou duši tolik nebojí :-)*
děkuji ti, milá moje...
16.10.2023 10:55:54 | cappuccinogirl