Ve vzduchu voní podzim
tlející listy javorů
A třeba o kus dál
smrad
ze tlení listů dubů, buků, lip,
palem a fíkovníků
ze tlení listů
národů
Ikkar... i u tebe smuténka???
Lidičky moji drazí...
i v tomhle dílku... mrazí
tleje listí
národy hynou...
tolik bych chtěla
číst báseň jinou...
dopr svět
jenže...co s tím???
Jinej nemáme...
16.10.2023 11:00:22 | cappuccinogirl
Mluvíš...
Píšeš...
Jako podzim
A barvy se v zápachu hniloby ztrácí.
***
ST*
***
A pupence nové i staré dobré vidím.
(Proč tak pomalu raší.)
Raší ... v této smutné době.
16.10.2023 07:40:47 | Fialový metal