srdce mé je jak
vítr který toulá se v zahradách
hledá smysl ve tvých touhách a náladách
čisté je jako řeka
která protéká mezi břehy
hledá lásku ve snech a kouskách něhy
létá jako pták
a přísahá lásku tobě a nebi
pak raněn zradou
padá k zemi
omlouvám se že jsem včera smazala báseň byl to omyl Děkuju všem za tipy a komentáře
16.10.2023 10:12:14 | Sára Černá