V zálivech mých snů
Štěbetají lampionky
Vesele se pohupující
V sítích naděje
V závějích ticha
Pinoží se malí troubelíni
Laskavě laskají
Malý sen
Který se právě zrodil
Ve světle zítřků
Záře zítřků
Prozařuje hebký stín
V něžných tónech
Hudby světla
Thakur by měl radost :-)
16.10.2023 17:29:15 | Jářek
Moc krásná-oslovila, kozorožko :-)
16.10.2023 10:51:11 | Venuše nad ránem