********
*******************
***************************
******************************
Od nadhlavníku k podnožníku
procházím nebeskou sférou
*
Pravým obzorem zůstávám
věrná sama sobě
stále
*
*
Wow, Ikkar...tahle je kraťounká, ale nesmírně a vlastně i vesmírně povedená...
krásnej večer tobě
doufám, že koment ccina bude na modru dostatečně vpravo... abys ho zaznamenala... když levo(ob)zor neexistuje :-):-):-)***
16.10.2023 21:28:47 | cappuccinogirl
Čistá krása, IkkarisKo, zračí se v básni.
Nechala jsem se unést až do těch nejvyšších sfér.
Děkuji. :-)))
16.10.2023 21:19:06 | Venuše nad ránem