Anotace: …
slepí bříšky prstů
vyhmatáváme podobu vrůstáni
v radostném reji ve svítání
v dotecích blaženosti
měsíc prochází srpečnou nocí
prudce žhne rozeznívá píseň živelnosti
ve stínu dne a noci
přenádherné :) děkuji
19.10.2023 23:26:52 | narra peregrini
já děkuji… že cosi sdělila… úsměv.z
20.10.2023 21:35:57 | zdenka
moc děkuji za nakouknutí … úsměv.z
19.10.2023 20:46:24 | zdenka
Už jsem si po tvých verších stýskal Zdenko. Moc rád jsem si pobral*
16.10.2023 22:42:39 | šerý
Po doteku...prochozeno...v úžasu***
16.10.2023 21:35:21 | ukrytá v máku
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?