Anotace: ...
Oněměly chodníky
pod tíhou
tichých kroků
Nikdo už nechodí
sem a tam
Jen
světla lamp
A můry
co křídly třepotají
Vdechují noci
žalm
Moc hezké zadumání
26.10.2023 11:07:52 | Jan Kacíř
Krásná, Bufí
17.10.2023 06:40:48 | Anfádis
Děkuji drahá:)
17.10.2023 09:27:35 | Bufik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?