Podvečer... Hřbitov...
Zastihl ses přímo u branky hřbitova
Vrzala jako tenkrát
Kdys tady byl naposledy...
Jako by i rez žalovala
Že ji tak málokdo ruší...
A nad tím vším
Nad zvoucí vůní květin i nad slzami studu
Chápals prostotu
V níž pojednou jsi sám a už bez osudu...
Přečteno 98x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Jiří I.Zahradník, Marten, Ophelia81, nehledaná, šerý, Frr, mkinka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)