Nádoba odpadní pro toner
Volám jako zběsilá.
Stroj v kolonce alarm má.
Ta kopírka je téměř nová.
Prosím.
Telefon nikdo nebere.
Vyplňuji kolonku e-mail.
Čtu odpověď.
Uklidněte se.
Stroj si objednal sám.
Sedím a ani nedutám.
Co?
Přeci přes internet.
Čelistí padám.
Přečteno 130x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Fialový metal, IronDodo, jort1, Sonador, Misha, šerý, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)