Až přijde soudný den
Je dobré být připraven
Až předstoupím před soudní stoličku
Usměju se trošičku
A naleji všem čistého vína:
Já že mám být něčím vinna?
Ó, jaká bída!
Ten, kdo můj osud mi připravil
Aby se pobavil
Ať se zodpovídá!
:D
17.10.2023 18:28:44 | stormeater
... a rčení 'kazdý je strůjcem svého osudu' vzalo za své:)
17.10.2023 18:13:42 | Žluťák