Sbírka: Trinita - o pohledu shora
Na konci bylo ticho.
.
A před tichem byla beznaděj.
A před beznadějí byla bolest.
A před bolestí bylo zranění.
.
A před zraněním byla ztráta.
A před ztrátou byla naděje.
A před nadějí byla láska.
.
Na konci bylo ticho.
A to ticho bylo u člověka.
A to ticho byl člověk.