Těším se až se potkáme
těším se na ten čas
kdy svoje těla protkáme
a láska bude v nás.
Kdy slzy smutku zahynou
a srdce budou plát
starosti na vždy pominou
a bude čas se milovat.
Kdy poskytnu Ti svoje rámě
a v náruči Tě budu hřát
a odpovíš mi možná kladně
kdybychom se chtěli brát.