jednoho tichého večera
na tenký papír
píšu dopis úhledně bez chyb
píšu ho tobě
ač chyb máš hodně
jednou z nich je krutost
s níž mlčíš když ptám se tě
a také nevrlost
s níž odvracíš se
když chci tě obejmout
byli jsme spolu několik let
však teď je čas dát ti sbohem
už nikdy ne
Moc pěkné, Sáro!
Též píši kopačky na tenký propisovací papír, abych jí to příště nemusel psát pracně znovu:)
18.10.2023 14:27:16 | Žluťák