Když odchází...
Sekeru zatnuli do mého těla,
stál jsem tu roky, snad tisíce let.
Po každém úderu se rozechvěla,
bolí to, když rozhlížíš se naposled.
Nad mocnou korunou nebe se bělá,
nevi, že mé nastává odcházení.
Sekeru zaťali do mého těla,
bolí to, žádná, když naděje není.
Posledním úderem ozvěna se rozezněla,
pomalu kmen, můj, se kácí.
Sekeru zasekli do mého těla,
bolí to, život, když se ztrácí.
Přečteno 102x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Helen Mum, Anfádis, šerý, Marten, o3_gambit, RadekČ, nehledaná, martinaV, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)