Lhala jsi mi
že svět jsou nebesa
a na obláčcích
se na mysli neklesá...
Pocukrovaným cukrátkem
chtěla si uplatit mé tušení, že něco je jinak
že v našem životě překrátkém
Je někdy dlouhý čas jenom pouhá dřina.
Lhali jste mi
že všechno je vlastně normální
A že je pořádku
když se každý den jen pořád sní....