kdybych byl knížkou
zavřel bych se před tebou
a kdybych byl tvými rty
mluvil bych se sebou
kdybych byl láskou
vplul bych mezi nás
a kdybych byl hvězdami
byl bych orionův pás
kdybych byl sen
zdál bych se ti
a kdybych byl měsíc
byl bych ten třetí
kdybych se zbláznil
a zapomněl kde je nebe
nedávej mě léčit
byl bych jen zblázněný
- zblázněný do tebe
Opravdu krásné vyznání. Asi první báseň od vás/tebe. Sympatický závěr - tahle vypointování mám taky moc ráda.
18.10.2023 22:15:19 | Amarylka