Anotace: otřesené
Sbírka: Dva svetry
útočí na tvoje očinoha visí u prdelesvět se pořád špatně točípoznej svého nepřítele
uši plní špína lžído pyšného nosu mží
nohy prdel neunesousebevědomím ti třesou
To též znám a ať je líp.
23.12.2023 23:05:33 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?