Když nebesa se otevřou
A verše shůry sněží
Pocit cítíš nádherný
Však mysl chápe stěží
Když nebesa se otevřou
Andělé tě zdraví z nebeského kúru
Mysl tvá se ztiší
A srdce hledí vzhůru
Když nebesa se otevřou
Andělé z nebe k tobě shlíží
Ty pánubohu odevzdáš
Všechno, co tě tíží
Když nebesa se otevřou
Ty děláš, co tě baví
Svět je náhle nádherný
Kouzelný a hravý
Dělat, co tě baví. Nádherné a ta otevřená nebesa, když to přijde - zázrak lehkosti bez ukoptěných slůvek.
26.10.2023 18:58:21 | Jan Kacíř