Tak ! Došel jsem do poloviny,
je načase vrátit se zpět.
Prošel jsem kraj nehostinný,
potkal jsem různý svět.
Po cestách prašných já šel,
i dlážděných různým kamením.
Krajiny podivné krásy já zřel,
vládnoucí podivným mámením.
V zemi, dvě slunce, kde hřála,
Měsíc měl barvu jasně duhovou.
Zelená noc, každá hvězda modře plála,
když uhasla, směnili ji za novou.
Prošel jsem prapodivný svět,
kde nebylo nic na svém místě,
však jedno vím, bezpečně a jistě,
že už chci domů, že už chci zpět.