Dopis Ottovi

Dopis Ottovi

Sdělit nejsi ochoten, zda jsi ten , a nebo ten. Nad tím dumám každodenně.

Šance asi milión-:), že bys snad byl zrovna ON..a ne někdo v jiné ceně.

Pro mne máš tvář pod maskou, já se trápím otázkou, která verze je mi bližší.

Je to ve tmě šmátrání.., čeho se dotknu dlaní ? Asi snad plyšové myši.

Jsi figura šachová, král se však tak nechová, to jen kůň má právo běžet.

Střelec ? To ty nejsi zas. A máš vůbec zbrojní pas ? Takže budeš někdo z Věže.

Všichni touží po lásce, jsme jak nudle v bandasce, zapleteni v jednu hroudu.

A v to marném snažení a po sexu bažení, spějem k Poslednímu Soudu.
Autor Bordža, 19.10.2023
Přečteno 130x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Kan, Psavec, J's .., Marten, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

šachy a pak verš lásku na bandasku fajn*

19.10.2023 17:15:47 | J's ..

líbí

Dík.

21.10.2023 09:51:04 | Bordža

líbí

...tos vykroužila tematický okruh od počátku ke konci lásky i světa...;-) někdy nestačí jedna věta...

19.10.2023 13:04:13 | Marten

líbí

Dík.

21.10.2023 09:51:24 | Bordža

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel