Kocouři když oči mhouří
Netopýři když prach víří
Lasičky když otvírají tlamičky
A krtci hloubí cestičky
Svět je krásný celičký
Lenochodi když se plouží
Žáby když se kloužou louží
Pěnkava když pěkně pěje
A zajíci když skáčou přes závěje
Celý svět se na mě směje
Sloni když se stepí honí
Ježci když dupou jako sloni
Volavka když volá zdáli
A v trávě hopsá koník malý
Svět je náhle dokonalý