Anotace: :)
Namíchám ti koktejl lásky
bude plný endorfinů
chutnat ti bude bez nadsázky
přidám i pár triků z filmů.
Tvá mysl se stěží ubrání
mým bujným představám
laskat budu tvé tělo bez ustání
thajskou masáž dobře znám.
Pod mými doteky rozvineš se v květ
orosené lístečky zulíbá můj ret
tvou vůni opojnou ve flakónku uvězním
pro krásné chvíle za štěstím.
Vyvedená romantická*
Snad mě zrak nešálí. Snad ani vkus neplete.
Ženský trub sexy do zadku zakotvený. Jak do srdcete*
20.10.2023 11:25:02 | šerý