Ráno
Na stole čaj čeká
a káva bez kofeinu.
Kočka si zvyká,
že zas odejdu.
Tkaničky venku
a blokáda vchodu.
Ach ty zlatá.
Vrátím se Ti.
Zamňoukáme spolu.
Kapsička přistane
bez jinotaje.
Letmý pohled.
Sedíme u počítače.
Vrníme přece.
Básní v kočičím hlase.
Mňoukání zase.
Přečteno 126x
Tipy 26
Poslední tipující: Jan Kacíř, mravenec, Koala, IronDodo, Anfádis, Fialový metal, Dejvis, Psavec, Kan, Ďábel sám, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)