Kde se asi skrývá
Moje duše vrtošivá
Copak já vím
Snad, tak jako před dávnými léty
Lítá někde mezi světy
Kdepak lítá
Kdo to ví
Snad ukrývá se ve větvoví
Nebo kouká ze křoví
Copak já vím
Jaký nebere ona směr
Zda na jih nebo na sever
Pořád se mi někam ztrácí
Občas se však ke mě vrací
Jako se vrací domů ptáci
Copak já vím
Kde hledat ji mám
Nevidím ji, co nadělám
Zda srdce či mysl
Její domov je
Vím já, odkud kraluje
Kéž v srdci mém je ukrytá
A nikam odtud nelítá
A když už, tak jen do nebe
Nebo ať letí pro tebe
Co já vím
Kde duše naše se potkají
Možná už dávno
Někde spolu lítají
...Veroničko - a to když se dva andělé potkají, na chvíli si křídla sundají-aby se mohli úže obejmouti... *** :-D*
21.10.2023 04:06:32 | Frr
Co já vím, co já vím,
snad nikomu nepovím,
avšak z hloubi duše vím,
tobě rád odpovím...
Moc krásné to máš:-)
20.10.2023 14:52:51 | o3_gambit