Sbírka: Dualita - o hře polarit
Dal jsem ho do opatrování
ale čas rozdmýchal
plamen nenávisti.
.
Pak se mi vrátilo
celé popálené.
Mnoho jsem oddrolil.
.
Teď jsi tu ty
a ptáš se mě
proč je tak malé.
.
Jsi tady
a ptáš se
proč jsem tak upřímný.
.
Nemám už nic
čím bych ti lhal.
Zbylo mi jen
.
srdce
.
mého
.
srdce
A to je nádhera!!! Srdce mého srdce, wow... poprvé čtu něco takovýho... krása:-)*
21.10.2023 00:10:45 | cappuccinogirl