Samotářkou v obrovských lesích,
stejně jako Amazonka jsem silná
Splývám s přírodou, její sílu v sobě nosím,
jsem statečná bojovnice, která se neztratí
Mé nohy kroky sílu nabírají,
srdce odvahou naplněné polí bubnuje
Voják přírody, ochránkyně lesů,
jsem silná jako Amazonka, žena bez ústupů
Mé paže jsou pevné jako ocelové šňůry,
svou mocí dokážu zvednout největší břímě
Nedbám na překážky, vede mě pravda,
jsem jako bohyně, která sílu má v krvi
Nepřítel se mě bojí, mé srdce nezlomí,
vždyť jsem statečná jako Amazonka, vím, kdo jsem
Vstupuji do bitvy s hlavou vztyčenou,
nebojuji jen za sebe, ale za všechny ženy, které se nikdy nevzdají
Můj oheň nehasí snadno nic,
vzmáhám se jako vlna neúnavná a hbitá
Svou silou a vášní měním světy,
jsem Amazonka, královna neohrožená
Ať mi svět přisuzuje jakoukoliv pečeť,
jsem silná jako Amazonka – to je mé kleta
Ve mně síla tisíce žen proudí,
neohlížím se zpět, v té síle se cítím živě
Jsem Amazonka, odvážná ochránkyně,
moje síla je víc než pouhá tělesná schrání
Bojuji za spravedlnost, za ženskou moc,
sílu sobě věřících, která nikdo rozruch nezlomí
Tak pojď, přidej se ke mně, sestro srdce,
společně budeme vládnout jako královny nezdolné
Jsem silná jako Amazonka – to je moje heslo,
svět se rozsvítí, když se ženy budou samy sebe obávat nejmíň