Mám rád Tvou ranní poezii. A tato je obzvláště vydařená...
Hlavně malování trávníku, ať všude není okrová...
21.10.2023 15:32:44 | Koala
Mkinečko, moc pěkné a příjemné vstávání. Líbí se mi velmi - "Mystika duše se rozdává." - to vystihuje vše... :-)))
Krásný sobotní den Ti přeji :-)))
21.10.2023 14:43:44 | Venuše nad ránem
Krásný teplý podzim, barevné šustící listí, procházka v podzimních barvách....
to mám moc ráda a když k tomu vykukne sluníčko, to je krása...
21.10.2023 10:27:28 | Marťas9