zatuchlý pach chladu
prázdných tváří stěn
online offline čenichání zmaru
dotyk ledem rozžhaveného krytu
vykřiknu bezhlasně…
svítící řádky symbolů
plné cynického citu
zahřejí-li pramínky vlasů
dveře ve stěně?
Bizarní surr. s dekadentním nádechem může vyvolat mnohé pocity negace světa. Tohle je temno i absurdno bytí samo.
21.10.2023 19:46:37 | Krahujec