Anotace: Z deníku
Rád se dívám na vlaky. A napadá mě, jestli bych raději neseděl uvnitř...
24.10.2023 19:20:32 | Koala
Děkuji, já bydlím u nádraží a proto mám časté téma vlak.
24.10.2023 19:39:16 | mkinka
Promiň mi můj nevhodný komentář, nemyslím to zle, nicméně to dívání se na vlak mi vybavilo ten sarkastický vtip, že "světlo na konci tunelu může být přibližující se vlak" :))
21.10.2023 21:43:56 | Abigajl
Je to myšleno jinak.
21.10.2023 21:45:45 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?