Anotace: ***
Mé rty pro tebe kvetou, milý můj
očima koupaná v hvězdách
v dlaních tajemství opatruj
sen o dvou, co jen se nezdá.
Vlasy mé jiskrou podpálí
křísnou o třísla pevná
to, co znělo jen z povzdálí
rtům odevzdá píseň zpěvná.
Paže, tvůj živý ornament
ovinou tělo spící
vzývání těl, náš diadém
na hrudi spalující ...