Záhadná postava, noří se v stínu,
tvář její - vidím polovinu,
je bledá.
Měsíc ji úkradkem hledá,
mně prozradil ji.
Občas se postavy, vesměs, tmavé,
skrývají za stíny hravé
a čekají.
Své svědomí skrývají,
a to se nepromíjí.
Ty postavy odchází za svítání,
mizí, nic jim nezabrání,
zbyl jen prach;
přiznám se, je to můj strach;
a tak s ním žiji.
Dokud je strach menší než odvaha srdce tvého... pak jsi vítěz...a může si k tobě v noci přijít cokoli:-)***
Krásnej večer, Kane:-)*
22.10.2023 19:07:10 | cappuccinogirl