Plameň
kúpe sa v sviečke
a mlyny času
melú kosti
zišiel som z cesty
idem si kam chcem
do ľubovoľnej samoty.
Kam asi tak!
To ti nepovie nik
dávny záletník
stály menlivý
súčet poznania,
súčet svetla a tmy.
Tahle báseňka je neskutečně silná... znám mlýny na mouku a mlýny boží...ale mlýny času... skvěle jsi to pojal...velký obdiv od Ccina:-)*
22.10.2023 19:12:28 | cappuccinogirl