za soumraku tiše
protéká mezi břehy
v jejich vlnách
lze vidět smutek
a i bolest ženy
která přišla o svůj prsten
v ten nejvzácnější den
hodila ho do vody
když opustil ji
milý její
od té doby leží na dně řeky
a bude ležet navěky
Pěkná je:-)
22.10.2023 19:00:20 | o3_gambit
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?