Výkresy pro tetu
To máš na cestu, teto.
Bylo to moře s věnováním
i monogramem.
Podepsal to písmenem D.
Školák, uličník i smíšek.
Ještě utíkal,
abych nezapomněla.
Mávání u vlaku bylo příjemné.
Projevilo se dítě šestileté.
Synovec Davídek se smál upřímně.
Morava je krásná
a obrázky tancuje.
K vlaku nešla Zuzanka,
neteř ještě školkou povinná.
Z duše zmizela šeď.
Děti jsou milé
a hry jsou skvostem
s drakem půvabu.
A co Brno?
Má labužnickou náladu.
Zajděte do Labutě
a nebuďte o hladu.
Pozor, mezinárodní rychlík.
Nepřejedu.
Prostě to tu srdcem mapuji.
Pozvání je krásou nevšední.
Poklady měst ráda obdivuji.
Usměji se
a do veršů vše začaruji.
Přečteno 99x
Tipy 28
Poslední tipující: Niky88, mravenec, jort1, Anfádis, šerý, Marťas9, Iva Husárková, kozorožka, Ondra, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)