utopíš se, řekls suše
v pivu polomrtvé muše
potom zcela bez zábran
do myšlenek svých zabrán
dopils mok ten na tři loky
konec mouchy s koncem sloky
utopím se, řekls poté
utřels vousy pivní doteď
upřels na mě skelný pohled
k smrti hmyzu řádný ohled
měla jsem já na jazyku
smutný povzdech s kapkou vzlyku
utopím se, řekls opět
účet dělal právě stopět
a to nebyl podle mého
důvod k plánům na mrtvého
tratili jsme větší sumy
vůbec tomu nerozumím
utopím se, křičels na mě
anebo se vrátím k mámě
raději než s tebou pořád
cítit se jak trapnej ovád
co nemůže větu skončit
ksakru chtěl jsem...
Chtěl jsi skočit?
chtěl jsem
a už nechci, dodals břitce
ve tvých očích utopit se
život je jak představení
v kterém žádný život není
jenom stíny kolem krouží
lampu k uzoufání souží
kéž by mohla aspoň jednou
uvidět tmu neprůhlednou
23.10.2023 07:01:21 | stormeater
Paráda!
(Ne kvůli pivu:))
23.10.2023 06:40:56 | Žluťák
Kráska a pivko.
(Pohádka od Iv.)
Utopím párek
Poté i buřta
Cibuli nakrájím
Nacpu do sklenice
Hodně zhusta
Zaleju octem
A pak
Čekám
A čekám
A čekám
Na Žluťáska
Co má chutě od včerejška
Otevřeme pivko
A utopenci
Se budou
Bát
23.10.2023 04:13:26 | Fialový metal