Anotace: Některé sny mohou být opravdové.
Chci tě lásko
chci tě moc
jsem tu sám
a padá noc.
Dívám se oknem
směrem k tobě
září světla velkoměsta
tam někde vede k tobě cesta.
Tam někde jsi ty
a třebas ani netušíš
že posílám ti políbení
a krásné sny.
Možná se usmíváš
v tuto chvíli
cítíš mé doteky
jako bychom spolu byli.
Možná mne objímáš
ve snu jen
a až se probudíš
a bude nový den
zaváháš….
byl to, či nebyl sen?
Tvé možná... kouzelným je slůvkem...
tvůj sen... kouzelnou představou
Možná...Ccino???
Krása. Oslovils... takovým možná chtěla bych taky jednoiu pro někoho být...abych pak, až budu vědět...
Krásný den tobě a díky, že mohla jsem tvoje řádky číst...
23.10.2023 16:15:44 | cappuccinogirl