Prožívat poryvy
planoucích pocitů
pouze přes papír.
Podivná představa.
.
Přemítá, proč
pokaždé přehnaně
promíjí přestoupení
popírající pravidla.
.
Prchavá přání
plachých pohlazení
podemílá povodeň
přívalů pláče.
.
Přemáhá palčivost
psychických poranění.
Postupně plní
papír písmeny.
.
Pod psaní
připojuje podpis.
Přeloží papír,
přitiskne polibek.
Podškrtne plamen.
Pečlivě pozoruje
prohořívající plátky
popsaného popela.
.
Přežila.
Cítím silně...poselství napsaného naštěstí plamen neumlčel. Přežilo i to.
23.10.2023 16:12:54 | cappuccinogirl