Obraz
Do okna mi svítí sluce
a mé hrdlo nemá chuť potápěče.
Poslední lísteček podzimu
a výměna střevíčků bez splínu.
Reklamní slogany mluví o vánocích.
Já hledím na svět v abstrakci.
Bez otázek nepotřebuje člověk odpovědí.
Těla občas o lásce sní.
Sen o zapomenutém milenci,
co se z dálky vynoří.
Ach, lidé dobří.
Traktát duše je krotký.
Rozumíme jí?
Kdo ví?
Maluji v barvách,
co dá srdce.
Není to krev,
ale živá emoce.
Láska se ráda koupá
v divé řece.
Prosím.
Ještě pusu, moment, přece.
Obraz je namalován
bez klišé
s pomilováním přece.
Hej.
O lásku se neprosí vkleče.
Ona v žáru teče a teče.
Pohádko žiješ?
Objevíš se na Vánoce?
Přečteno 147x
Tipy 36
Poslední tipující: Jan Kacíř, Niky88, mravenec, Dejvis, martinaV, Misha, MatyhoZmaty, Marťas9, Kan, Helen Mum, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)