Sbírka: Kvinternita - kvintesence všeho
Jsem k smrti vyčerpán.
Hledám pomoc.
A nacházím vše kromě ní.
.
Radost co je jen pro veselé.
Jídlo co je jen pro syté.
Lásku co je jen pro zamilované.
.
Asi to tak má být.
Díry v nás nevyplní druzí.
To musíme sami.