Malá tanečnice.
Tančila zlehka, zlehýnka,
radostí celá se chvěla.
Jako ta její sukýnka,
co na sobě ji měla.
Pro tanec, všeho se vzdala,
mnohého, pro radost.
Šťastná, jen, když tancovala,
jen pro tu přítomnost.
Tančila lehce, jako vítr mladý,
v pokojích před zrcadly.
i na schodech, pak dveřmi do zahrady;
mezi růže, co neuvadly.
Přečteno 131x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, gaspacho, IronDodo, Marten, RadekČ, narra peregrini, Psavec, Ophelia81, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)