Spolu
na nádvorí
sedávali sme,
srdcia plápolali,
na želanie.
Spolu
zamilovaní
donchuani
pri čaji
filmy neprístupné
hrávame.
Spolu
sme bohatí
môžeme si hviezdu priať
v dobrom i v zlom
sa objímať.
Priateľstvo za lásku vymeniť
mrakodrapy
budovať.
Spolu
vyjsť z módy,
spolu
utiecť do samoty
ruka v ruke
kráčať, rásť
kúsok šťastia nájsť.
Spolu
žiť svoj sen,
spolu
pieseň hrať,
ktorá rozveselí tvár
sám som nikto
spolu sme pár.
Krásná... Taky mám doma manžela se kterým vyjdu z mody. Už jsme prošli několik etap od roku 1987,měj se krásně
25.10.2023 16:45:27 | Marťas9
Spolu vyjít z módy... to je taková nádhera, díky, příteli...tyhle řádky silně oslovily...:-)*
Krásnej den.
25.10.2023 09:59:19 | cappuccinogirl
Pěkná, Dodo...
25.10.2023 07:31:14 | Žluťák