Myšlenky vzletné
Krouží oblohou
Krouží dlouze
Přistát nemohou
Myšlenky těžké
Plouží se krajinou
Čekají mlčky
Až mraky pominou
Myšlenky smutné
Na zemi leží
Jsou tak těžké
Že uzvedneš je stěží
Myšlenky krásné
Až dech se tají
Jejich domov
Je kdesi v ráji
Myšlenky krásné
Jen ty chci mít
Všechny ostatní
Propustit
čtu to právě na Letné a myšlenky vzletné mísí se mi s emisemi.. v kolonách pak nastupují ty depresivní ( jsem si jist, ze zažene je pecka od Judas Priest :)
25.10.2023 09:24:08 | Starý pes
Člověk pořád něco zkouší, co jiného nám zbývá.
V koloně na Letné
Myšlenky nevzletné
Honí se mi hlavou
Jak si pomoci
Jak v Praze utéci
Před pražskou dopravou ;-)
25.10.2023 10:16:35 | kozorožka
Painkiller pomůže v každé tísni ;)
25.10.2023 09:31:17 | stormeater
Když je v tom někdo ještě hlouběji, pak pomůže snad jen song Už troubějí ( na horách jeleni ) :) ..
25.10.2023 10:35:05 | Starý pes