Slova, slova, slova
Vrhají se na mne
Zas a znova
Proudí ve mně
V kruzích víří
Vzhůru k mysli letí
A dolů k srdci míří
Slova, tvoje krásná slova
Srdcem nadechnout
Ponořit se do nich
V jejich moři plout
S krásným slovem se spojit
Jeho krásou žít
Krásně myslet
Jen tak krásně být