Pozdní sběr.
Už réva vydala svou krev,
a vítr honí se vinohradem.
Ze sklepů raduje se zpěv,
zpívá o vínu, o vínu mladém.
Zpívá o slunci, o lásce, o víně,
o těžkém životě a o naději.
O smutku, radosti a o rodině,
ale o vínu a o lásce nejraději.
Mraky plují nad vinohradem,
slunce se za nimi skrývá.
Jeho krev, je jako voda živá,
co dýchá ve vínu mladém.
Přečteno 109x
Tipy 26
Poslední tipující: Jan Kacíř, Vivien, jort1, IronDodo, nehledaná, Helen Mum, šerý, Psavec, Marten, RadekČ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)