Noc nebo den
Spím či bdím tělu nerozumím. Srdce tlučejen tak suše,mozek hlídá moje ruce. Záda leží čas však běží,oči střeží tmu, asi stěží. To zas budezítra ráno, kruhy jak haviřpotěš mámo...
To znám, když hlava stále jede ...
27.10.2023 09:55:14 | Vivien
Díky za zastavení a reakci. Měj se pěkně
27.10.2023 09:59:50 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?