Mkinečko, černá je boží barvička jako Tvá básnička.
Měj krásný den a posílám pohlazení kočičkám :-)))
26.10.2023 09:18:18 | Venuše nad ránem
I kdysi jsem měla černou kočičku a od té doby mi černá přirostla k srdci.
A boky jsou v té černé krásnější. Černá je bezva maskovací barva.
26.10.2023 09:26:08 | mkinka
Já měla zase kočičku mourovatou, byla to největší láska a teď je v nebi, ale stále v mém srdci...
Ano, černá je barva na každém kouzelná :-)))
26.10.2023 09:41:15 | Venuše nad ránem
myslím, že do Prahy je černá ideální:) ale neumim si tě předsavit, musíš být kočka! mňau;)*
26.10.2023 09:06:15 | Sonador